Tuesday, April 10, 2007

Ineffektiv

Idag har jag försökt att få lite jobb gjort, men jag kan inte påstå att jag varit effektiv. Jag har gjort det jag hade som mål att fixa under dagen, men det tog längre tid än det borde ha gjort. I stället för att jobba har jag handlat, druckit kaffe, gått på promenad, letat jobb, vattnat blommorna, druckit kaffe, städat skrivbordet, lyssnat på massvis med gammal musik, druckit kaffe och pratat med bekanta på msn. Mellan allt det där har jag klämt in jobbet, å andra sidan har jag ju lov nu så lite slapphet måste jag tillåta mig själv.
Städningen av skrivbordet visade mig i alla fall att jag kanske inte behöver köpa en ny lypsyl varje gång mina läppar börja bli lite torra, jag hittade nämligen sju stycken på mitt skrivbord. Nu låter det kanske som om mitt skrivbord var väldigt stökigt, det var det också, men inte så stökigt som det låter, lypsyler är små och försvinner lätt.
Kaffedrickandet har varit intressant, jag testar nämligen en ny sort nu. Det är inte lika bra som Habaneron, men det är utan tvekan ett gott kaffe. Det är mörkrostat och starkt, precis som det ska vara.
Musiken jag lyssnat på har även den varit intressant. Förutom att jag fortsatt min Jamie T-lyssning har jag tittat bland musik som jag inte lyssnat på på länge och där fanns det en del godbitar. Nick Caves Murder ballads är fortfarande en suverän skiva, samma sak gäller Aimee Manns soundtrack till Magnolia.
Nu är i alla fall alla uppsatser rättade, så jag kan ändå vara nöjd med min arbetsinsats idag.

Dagens låt: Nick Cave - Into my arms And I believe in some kind of path That we can walk down, me and you

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Haha, sådär brukar mina dagar också se ut...när jag är ineffektiv! För mycket kaffe gör en skakis om man inte är bakis, har du tänkt på det att om man är bakis kan man dricka hur många koppar som helst! Såg att du gillar Moz, han är även min gud!

10:45 AM  

Post a Comment

<< Home