Wednesday, April 25, 2007

Fotboll och sånt

Ikväll är det årets match, hittills i alla fall. Vi möter ryssarna borta i CL och det vore inte helt fel med en bra insats. Jag är nöjd om vi fixar ett kryss, men blir väldigt glad om vi vinner. Blir det förlust får jag räkna med ett antal syrliga kommentarer från både elever och lärare på skolan, men jag börjar bli van vid det efter de två skitmatcherna vi gjorde mot United tidigare under säsongen.
Jag ska, på uppmaning av en kollega, försöka få ihop min drömelva med fotbollsspelare genom tiderna på den här sidan. Det komemr nog att ta några dagar innan jag är färdig med mitt lag, Maradona kan ju inte spela på alla positioner, men jag har som mål att få ihop det innan helgen i alla fall. Halva laget har jag färdigt, men ska det vara en drömelva ska det vara perfekt och inget hastjobb.
Det är samma sak som när man ska få ihop sina tio favoritlåtar eller tio favoritfilmer, alltså något som man måste lägga lite arbete bakom. Jag minns när jag listade mina favoritlåtar på LFC-forumet förra året, det var verkligen inte helt enkelt och den listan skulle säkert se helt annorlunda ut om jag gjorde den idag. När det handlar om musik handlar det mycket om känsla och humör, så den listan förändras nästan dagligen. Det görs mycket bra musik och det finns gammal musik som är tidlös, så att skära ner alla låtar till bara tio stycken är i princip ogörligt. Elva fotbollsspelare ska jag nog kunna fixa i alla fall.

Dagens låt: Embrace - Fireworks
I work all day and I won't fight
When it feels right and its wrong

And I won't need convincing
I've seen enough to want to try and change things

0 Comments:

Post a Comment

<< Home