Friday, April 13, 2007

2000-talets strumpor

Nu har jag testat dem, 2000-talets strumpor. Det var ungefär en månad som jag blev uppringd av en telefonförsäljare som försökte ge bort rakhyvlar till mig, jag sade att jag inte var intresserad, då lade han till att jag också skulle få 2000-talets strumpor. När han sa det var jag helt enkelt tvingad att testa, det lät alldeles för intressant för att motstå. Nu har de i alla fall kommit och jag har testat dem. En sak är säker, om det här är 2000-talets strumpor kommer jag att köra retro. De var inte speciellt bekväma, påminde mycket om sådana där tunna strumpor som man brukar ha till finskor, i alla fall brukar bara jag ha sådana strumpor till finskor. Dessutom var de fruktansvärt kalla, de gav ingen som helst värme. Kanske var det vad han menade med 2000-talets strumpor, klimatförändringarna gör ju att det börjar bli varmare och då kommer man kanske inte att kunna ha de här gamla sköna strumporna utan att plågas av fotsvett. Hur som helst var strumporna ingen bra kombination med mina converse, det gnällde i skorna när man gick och det var mycket irriterande.
Iklädd 2000-talets strumpor(givetvis andra kläder också) gick jag idag på min första matiné på väldigt många år. Det var jag och Gorbatjov som fick för oss att ta en eftermiddagstur till biografen här i stan, vilket bättre sätt finns det att bevisa att man har lov än att gå på bio en eftermiddag när man vanligtvis skulle ha jobbat? Filmen vi valde att se var Turtles, vi var absolut inte äldsta i salongen, men vi var nog de äldsta som var där utan att ha ett barn bredvid sig. Turtles var väldigt populärt när jag var liten och jag lekte en hel del med sådana leksaker, därför tyckte jag att det skulle vara lite roligt att se hur filmen om dem blev. Det var inte direkt en höjdarfilm, men jag skulle misstänka att jag inte tillhör den tänkta målgruppen heller. Ett barn som satt på raden nedanför mig var i alla fall lyrisk över filmen och det borde vara ett tecken på att filmen var rätt lyckad.

Dagens låt: Inspiral Carpets - This is how it feels, So this is how it feels to be lonely, this is how it feels to be small, this is how it feels when your word means nothing at all

0 Comments:

Post a Comment

<< Home