Thursday, June 02, 2005

Dagen efter & Ryan Adams

Hämtade nycklarna till Patriks och syrrans lägenhet igår, snart är man inte ensam från familjen i den här staden och det känns väldigt bra. Äntligen får jag någon jag kan ta med på alla konserter och jag slipper ringa varje gång jag ser en upprörande dålig cover på tv.
Igår var det tunntömning nere på Kåren, den här gången kändes det en aning speciellt. Det var sista tunntömningen som jag kommer att besöka, åtminstone tillsammans med alla kompisarna som jag hängt ihop med de senaste fyra åren. I och för sig var det bara jag, Kusen och Gorbatjov med av gänget från Sätra, så vi har minskat i antal det senaste året, men nästa år vid den här tiden bor ingen av oss i Sätra och det kan vara så att ingen av längre studerar. Vår tid på Kåren fick dock en värdig avslutning, för en gångs skulle var det mycket folk på plats och jag fick till och med höra en bra låt, vilket inte är speciellt vanligt för mig som ogillar musiken som spelas på dansgolven. Igår spelade de dock Timbuktu och det är ett jättesteg i rätt riktning, det är det bästa Kåren spelat sedan alterantivkvällen för två år sedan då man kunde höra lite Smiths, Cure och Moneybrother.
Idag är det dagen efter, logiskt nog, och jag är ganska sliten. Det tar på krafterna att gå ut, och det får man sota för dagen efter. Min förmiddag har därför bestått av att lyssna på Ryan Adams och läsa igenom alla nya rykten som rör Liverpool. Det är en hel del spelare som är på gång nu och det verkar som om nästa säsong kan bli riktigt intressant. Som liverpudlian svävar jag fortfarande lite grand på moln efter förra veckans vinst i CL, tror inte riktigt jag har fattat det än men det börjar smälta in. Härom dagen såg jag matchen och prisutdelningen i repris och att se spelarnas lycka när Dudek räddar sista straffen är obetalbart. Jag kom på mig själv med att bara sitta i sängen och le, trots att jag sett det hela en gång förut. Eftersom jag spelade in matchen den här gången så vet jag vad jag ska göra nästa gång jag är på dåligt humör, då är det bara att sätta i bandet i videon och njuta av den största sporthändelsen jag upplevt.

Dagens låt: Ryan Adams - When the stars go blue

0 Comments:

Post a Comment

<< Home