Friday, June 03, 2005

Skitfilmer och skitspelare

Jag är inne i en väldigt dålig trend när det gäller att se film nu och igår visade det sig ännu en gång. Jag, Kusen och Gorbatjov var ner och hyrde film, den film vi valde hette Suspect Zero. Det var ett väldigt dåligt val, filmen var riktigt usel och handlingen verkade varit gjord av någon riktig amatör. Det här är tredje skitfilmen i rad som vi hyrt nu, det började med en film som heter Hellhouse. Det var en rysare som ingen av oss tyckte var det minsta hemsk, förutom hemskt dålig då. Sen kom den ultimata skitfilmen, Cold & Dark. Där kan man verkligen snacka om dåligt manus, handlingen var knappt sammanhängande och ibland var det helt obeskrivliga saker som hände. Alla dessa filmer har en sak gemensamt, förutom den totala avsaknaden av kvalitet, nämligen utseendet på filmomslaget. Numera vet jag att jag aldrig ska hyra en film med svart framsida, coolt namn och flaschigt teckensnitt, som aldrig gått upp på bio. I alla dessa tre fall har man tydligen lagt ner mer tid på omslagen än på handlingen och det kan ju lura folk att hyra filmen om man beskriver handlingen lite halvdant på baksidan. Faktum är att Cold & Dark verkade ganske spännande om man läste på baksidan, men det var en riktig blunder. Det borde vi ha fattat när filmens största stjärna hade som sin mest meriterande insats en biroll i Blade 2.
Vi laddade ner en annan skitfilm härom dagen också, The Pacifier med Vin Diesel. Jag kan egentligen inte förstå varför jag överhuvudtaget trodde att den filmen skulle vara något att se. Vin Diesel har aldrig varit nån som jag gillat, han har inte haft många rätt efter Rädda menige Ryan, och det här var dessutom en barnfilm. Dock tror jag att jag skulle ha kunnat uppskatta den om jag varit 8-9 år, dvs filmens egentliga målgrupp. Nästa gång jag ser film ska det vara en film som jag verkligen tror ska vara bra, nu får det vara slut på skitfilmer.
Det går ett väldigt jobbigt rykte om Liverpool nu, den totalt oduglige forwarden Peter Crouch från Southampton ska tydligen vara aktuell inför nästa säsong. Det vore en katastrof om vi värvade honom. Jag har alltid sett på honom som ett skämt, han är verkligen ingen bra spelare. Den här säsongen har han visserligen gjort en del mål, och det är för mig helt oförklarligt, men en bra säsong ska inte räcka för ett kontrakt hos oss. Jag ser hellre både Mellor och Pongolle än Crouch på topp, hela England skulle håna oss om vi lade ner pengar på den där jättefågeln.
Igår kväll spelade jag innebandy, inte världens bästa idé när man varit ute kvällen innan, men det var rätt skönt att springa av sig lite. Träningen medförde dock en hemsk träningsvärk som gör att jag knappt orkar gå ut i köket och hämta kaffet.

Dagens låt: Bonnie Prince Billy - The Way

0 Comments:

Post a Comment

<< Home