Monday, May 24, 2010

Löparpremiär

Idag var det premiär i löparspåret i Hemlingby för mig och Malin, för min del var det första gången sedan midsommardagen förra året som jag beträdde spåren. Det var riktigt skönt att springa de fem kilometer som slingan var på och det var inte så jobbigt som jag hade fruktat. Vädret var perfekt för att ta en runda, det märktes också i spåret, vi var nämligen långt ifrån ensamma där ute. Det var allt ifrån tanter med hundar till mer aktiva löpare och det var tydligt att fler än vi tyckte det var en passande afton för motion och frisk luft.
Igår var vi inte lika aktiva, då höll vi oss hemma och såg en film i stället, en ganska bra film. Den hette Nollpunkten, eller Day Zero, och handlade om tre kompisar som blev inkallade till den amerikanska armén i Afghanistan. Man fick sedan följa deras dagar från meddelandet tills dess att det var dags att åka iväg. Det var en tänkvärd film och roligt att se Elijah Wood i en mer seriös roll, han kan mer än bara agera hobbit. Inget mästerverk, men helt klart en sevärd film.
Det har kommit en hel del ny kvalitetsmusik till vår lägenhet den senaste tiden. Förra veckan var det Band of Horses, The National och Okkervil River som dök upp i brevinkastet, för de två förstnämnda var det helt nya skivor som jag inte hört. Idag kom Middle Easts skiva, den var, precis som de andra tre, riktigt bra och bidrar till att cd-spelaren fortsätter att gå varm här hemma. Inte helt fel.

Dagens låt: Florence Valentin - Spring Ricco

0 Comments:

Post a Comment

<< Home